Was je auto voor de clubkas en krijg een gratis wasbeurt!

Staat jouw auto ook al een tijdje vies te zijn op je oprit of voor je huis? Maak ‘m dan nu met korting schoon én steun gelijk onze clubkas! Dankzij onze nieuwe sponsor Coppus Carwash krijg jij een bijzonder aantrekkelijke korting om je auto te wassen en profiteert onze clubkas ook nog eens.

Hoe werkt het?
Haal een pasje voor Coppus Carwash op de bar bij Baan 9. Ga naar Coppus Carwash, waardeer je waspas op en krijg altijd korting op je wasbeurt. 10% van het opgewaardeerde bedrag gaat ook nog eens terug onze clubkas in!

Is dat nog niet genoeg?
Dan krijg je als lid van de tennisclub ook nog eens een gratis wasbeurt aangeboden. Ieder lid ontvangt een unieke code waarmee ze op de website van Coppus Carwash een gratis wasprogramma kunnen aanvragen. Deze krijg je in de vorm van een voucher in je mailbox. Laat deze bij de kassa scannen en ontvang gratis ‘Het Beste’ wasprogramma.

Coppus Carwash: grootste én duurzaamste wasstraat in Noord-Limburg
Coppus Carwash is de grootste en meest duurzame wasstraat van Noord Limburg. Dit is een volledig geautomatiseerde wasstraat met de beste kwaliteit die de carwashindustrie te bieden heeft. Geen wachttijden en altijd gratis overdekt stofzuigen onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Je vindt deze hypermoderne wasstraat bij het Trefcenter, op de Van Leeuwenhoekstraat 9 in Venlo.

Comments are closed.