Algemene informatie

Algemene informatie

Locatie & park TC Velden

Tennisclub Velden ligt op een zeer mooie locatie, gunstig te bereiken voor alle inwoners van Velden, TC Velden ligt aan de Schandeloseweg 3, 5941 CP in Velden. Het telefoonnummer van de kantine is 077-4721832.

Algemeen

Het tennispark beschikt over 4 rood zand ingestrooide kunstgrasbanen (Desso forte clay) en 4 gravelbanen (4×2 banen), en ligt verscholen achter een grote haag die veel wind van de banen weg neemt. 6 van de 8 banen zijn voorzien van lichtmasten. Centraal op het park ligt een ruim clubgebouw met daarin ondergebracht een werkruimte, ruime kleedlokalen, douches, centrale hal, toiletgroep, vergaderlokaal en een fraaie kantine met veel glas.

Op dit moment zijn baan 7 en 8 tijdelijk gesloten in verband met de aanleg van 2 nieuwe padelbanen. Één van de gravelbanen zijn permanent gesloten blijven.

Het park is het hele jaar geopend. In de winterperiode worden de 4 gravelbanen gesloten zodra de vorst intreedt. De 4 Desso forte clay banen blijven zoveel als mogelijk open en worden bij bepaalde weersomstandigheden zoals sneeuwval tijdelijk gesloten. Van eind maart t/m medio oktober wordt de kantine uitgebaat door Mark Smits. Leden hoeven dus geen kantinediensten te draaien. De kantine is echter niet geopend in de winterperiode. Er kan het hele jaar gespeeld worden vanaf 06.00 uur tot 23.00 uur. Daarna gaat de verlichting uit.

Ons tennispark is met ingang van 1 januari 2020 nagenoeg rookvrij. Voor het park geldt een rookverbod. Er wordt een kleine rookzone gecreëerd aan de zijkant van de kantine. Met dit besluit willen wij het goede voorbeeld geven. Ook sluiten we hiermee aan bij het initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds waarin wordt toegewerkt naar een samenleving waarin kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken.

Introducee – reglement TC Velden

TC Velden biedt de leden de mogelijkheid om te tennissen of te padellen met een of meerdere introducees.Wil je hier gebruik van maken? Bekijk dan het reglement voor de spelregels!

Contributie

Groep Contributie
Senioren € 140,-
Senioren + bevroren rekening € 99,-
Junioren € 78,-
Mini’s € 58,-
Tennis extra € 108,-
crocothemes.net

Comments are closed.