Algemene informatie

Algemene informatie

Locatie & park TC Velden

Tennisclub Velden ligt op een zeer mooie locatie, gunstig te bereiken voor alle inwoners van Velden, TC Velden ligt aan de Schandeloseweg 3, 5941 CP in Velden. Het telefoonnummer van de kantine is 077-4721832.

Algemeen

Het tennispark beschikt over 4 rood zand ingestrooide kunstgrasbanen (Desso forte clay) en 4 gravelbanen (4×2 banen), en ligt verscholen achter een grote haag die veel wind van de banen weg neemt. 6 van de 8 banen zijn voorzien van lichtmasten. Centraal op het park ligt een ruim clubgebouw met daarin ondergebracht een werkruimte, ruime kleedlokalen, douches, centrale hal, toiletgroep, vergaderlokaal en een fraaie kantine met veel glas.

Het park is het hele jaar geopend. In de winterperiode worden de 4 gravelbanen gesloten zodra de vorst intreedt. De 4 Desso forte clay banen blijven zoveel als mogelijk open en worden bij bepaalde weersomstandigheden zoals sneeuwval tijdelijk gesloten. Van eind maart t/m medio oktober wordt de kantine uitgebaat door Ben Kersten. Leden hoeven dus geen kantinediensten te draaien. De kantine is echter niet geopend in de winterperiode. Er kan het hele jaar gespeeld worden vanaf 06.00 uur tot 23.00 uur. Daarna gaat de verlichting uit.

crocothemes.net

Comments are closed.