Kantine | Baan 9

Kantine

Het park en de kantine van T.C. Velden is geprivatiseerd. Het beheer van de kantine is uitbesteed aan Jens Hegger. De leden hoeven dus geen kantine diensten te draaien.

Jens Hegger is per 1 januari 2021 gestart met het uitbaten van de horeca en werkt hierbij veel samen met Lowie Verbeek en zijn vriendin Lisa Geurts.

Zowel Jens als Lowie houden naast het werk als kastelein van Baan Negen hun baan voorlopig aan. Op de eerste plaats, omdat beide de bestaande baan nog erg leuk vinden. Lowie is werkzaam bij glastuinbouwbedrijf, BioVerbeek en verantwoordelijk voor een van de locaties, de planning en de organisatie en begeleiding van de scholieren die er werkzaam zijn. Lowie zal dit werk dan ook fulltime blijven vervolgen. Jens daarentegen is van fulltime, parttime gaan werken in het RadboudUMC te Nijmegen. Hij werkt daar als Radiotherapeutisch laborant en begeleid kankerpatiënten tijdens hun bestralingen. Lisa is ook lid van TC Velden en tennist op zaterdagen met een damesteam mee in de competities. Lisa werkt in het VieCuri als projectleider voor ICT projecten en zal Jens en Lowie ondersteunen en helpen waar nodig.

Jens en Lowie zien in Baan Negen een nieuwe uitdaging om creatieve ideeën te kunnen delen met de tennisleden, maar ook met niet-tennisleden. “We hopen dat iedereen zich bij ons, maar ook bij T.C. Velden van harte welkom voelt! Wij zoeken graag de verbinding tussen verschillende mensen.”

Wij gaan dit avontuur met veel enthousiasme aan en willen ook iedereen bedanken die ons op weg heeft geholpen om te kunnen starten met Baan Negen. Wij hopen jullie de komende jaren van een hapje, drankje en de nodige gezelligheid te kunnen voorzien!

Onze uitbater hanteert reguliere horecaprijzen.

Comments are closed.