Wealer | Mobiliteit voor iedereen

Wealer is het aanspreekpunt voor al je autozaken. Wij zijn officieel dealer in de regio Limburg en omstreken voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi RS en CUPRA.

Wealer bestaat uit sales- en servicevestigingen. Met 7 vestigingen in Heerlen, Sittard, Roermond, Maastricht, Venlo, Venray én Panningen is er altijd een vestiging bij je in de buurt waar je terecht kunt. Daarnaast is er een universele leasemaatschappij Wealerlease en een moderne carwash in Venlo, de WasArena. Ook hebben wij autoschadeherstelbedrijven Schadenet Venlo en Schadenet Beckers. Voor autoverhuur kun je terecht bij Autop. Daarnaast is Dekkers Tweewielers onze partner in fietsen. Zo bieden wij jou totale mobiliteit.

Wij staan dagelijks voor je klaar op het gebied van verkoopadvies, onderhoud, reparatie, leasing, financiering, verzekering, verlengde garantie en schadeherstel. Hiermee bieden wij de particulieren én zakelijke rijders in heel Limburg een totaaloplossing op het gebied van autobehoeften.

We zijn trots om TC Velden te steunen en samen sporten & bewegen te promoten.

Comments are closed.