Tennislessen

Tennislessen

TC Velden werk samen met PersonalTennis. Personal Tennis is in 2011 opgericht en verzorgt momenteel bij meer dan 15 verenigingen tennislessen/clinics in de provincies Limburg en Brabant. Onze tennisorganisatie is er volledig op ingericht om de doelstellingen van de tennisvereniging te behalen en daarmee haar leden zo goed mogelijk te bedienen.

Clubtrainer is Hans Fleijsman – 53 jaar en is werkzaam bij team van Personal Tennis. Hans is vanaf zijn 18e jaar fulltime trainer en heeft veel ervaring opgedaan in het geven van trainingen aan alle leeftijden en niveau’s.

Kinderen die interesse hebben in tennis mogen twee keer gratis meetrainen.

Contactgegevens Hans:

Tel         : 06 54 70 26 36
Email     : hanspersonaltennis@gmail.com

Trainingsschema:

Maandag 16:00 / 19:00 uur Jeugd
19:00 / 22:00 uur Senioren
Donderdag 16:30 / 19:30 uur Jeugd
19:30 / 22:30 uur Senioren

Hans Fleijsman

Tennistrainer TC Velden

Mijn naam is Hans Fleijsman, ik ben 53 jaar en sinds kort maak ik bij Personal Tennis deel uit van een team enthousiaste collega. Vanaf mijn 18e jaar ben ik fulltime trainer. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van trainingen aan alle leeftijden en niveau’s. Ik ben geboren en getogen in Alkmaar. In 2001 heb ik de stap gemaakt om te gaan wonen en werken in het mooie Limburg.

Afgelopen 10 jaar heb ik naast het geven van trainingen de exploitatie gedaan van 2 tennisparken. Aangezien mijn passie toch vooral ligt in het geven van trainingen heb ik besloten om mij weer fulltime te gaan richten op het geven van tennistrainingen.

Voor mij als trainer is het belangrijk om mijn leerlingen een goede technische basis aan te leren van waaruit het tennisniveau door kan ontwikkelen. Naast het technische gedeelte zullen natuurlijk ook alle andere onderdelen van het tennisspel aan bod gaan komen. Maar vooral het plezier in de sport, het spel en de trainingen mogen niet vergeten worden.

Comments are closed.