Informatie

Activiteiten

Info Tenniskids

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Voor meer informatie, zie ook: https://www.tenniskids.nl.

 

Competitie  – leeftijd t/m 12 jaar

De Tenniskids competitie is voor onze jongste tennissers. Deze competitie bestaat uit een aantal speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis.
Tenniskids

* dispensatie is in sommige gevallen mogelijk

 

Jeugdtennis – 12 t/m 17 jaar

Tennis is voor kinderen van alle leeftijden een leuke en uitdagende sport. Om jeugdtennis te stimuleren, organiseert de KNLTB programma’s, competities en toernooien voor alle leeftijden en niveaus. Voor deze groep kinderen wordt de junioren competitie georganiseerd. Ze spelen in teams van 4 – 6 kinderen, jongens, meisjes of gemengd.
Junioren

 

Programma jeugd

Buiten de reguliere competitie en tennislessen organiseert de jeugdcommissie een gevarieerd programma voor de jeugd. Hierbij moet gedacht worden aan onder andere leuke toernooitjes, clubkampioenschappen, een bal- en spellenmiddag, en een jaarlijks kamp.

 

Tennisles

De tennislessen voor de jeugd worden op de maandagen en donderdagen verzorgt door Maximum Tennis. Jeugdleden worden automatisch ingeschreven voor de lessen. Dit loopt via de jeugdcommissie: tcveldenjeugd@gmail.com.

Nieuwe jeugdleden hebben recht op twee gratis proeflessen!!

 

Contributie jeugd

Bij TC Velden wordt er voor de jeugd een all-in pakket aangeboden. Dit maakt alles een stuk overzichtelijker!

Wat is de inhoud van het all-in pakket?

  • 32 lessen cyclus
  • Competitie: inschrijving bij de KNLTB voor de voor- en najaar competitie inclusief wat te drinken in de kantine en beschikbaarheid van de tennisballen
  • Ouder-kind toernooi
  • Spellenmiddag
  • Overige toernooien
  • Clubkampioenschappen

 

Wat zijn de kosten?

We bieden 3 pakketten aan:

Specificatie
all-in pakket
Junioren
tussen 11 en 18
met competitie
Junioren
tussen 11 en 18
zonder
competitie
 Mini’s jonger
dan 11
Contributie € 78 € 78 € 58
Trainingen (32 lessen) € 192,00 € 192,00 € 168,00
Competitie (2) € 52,50 € 12,50
—– —– —–
Totaal € 322,50 € 270,00 € 238,50

*Peildatum leeftijd is 31 december van het contributie jaar.

 

Veel voorkomende vragen:

  • Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen.
  • De club zal het bedrag via automatische incasso incasseren in februari en juni
  • Mijn kind is een uitzondering, wat nu? Graag even contact opnemen met de jeugdcommissie via tcveldenjeugd@gmail.com om de situatie te bespreken.
  • Voor andere vragen kan de jeugdcommissie bereikt worden via tcveldenjeugd@gmail.com.

Vertrouwenspersoon

TC Velden kent sinds 2019 ook een vertrouwenspersoon, Mark Engels. Mark is afgestudeerd arts en op dit moment aan het werk als bedrijfsarts in opleiding. In zijn dagelijkse werk komt hij vaak in aanraking met moeilijke problemen en conflicten. Dit geeft hem de ideale achtergrond als vertrouwenspersoon voor TC Velden.

Wanneer je als lid behoefte hebt aan een gesprek, twijfel dan niet en neem contact op door een mail te sturen naar mark-engels@hetnet.nl !

Comments are closed.