Informatie

Activiteiten

Info Tenniskids

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Voor meer informatie, zie ook: https://www.tenniskids.nl.

 

Competitie “De World Tour” – leeftijd t/m 12 jaar

De World Tour is de competitie voor onze jongste tennissers. Deze competitie bestaat uit twaalf speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis.

Onderstaande leeftijdsindeling is een adviesrichtlijn met een marge van 2 jaar per kleur en wordt gehanteerd bij alle KNLTB-wedstrijden voor kinderen t/m 12 jaar en is geldig voor heel het kalenderjaar 2017.

 

Jeugdtennis – 12 t/m 17 jaar

Tennis is voor kinderen van alle leeftijden een leuke en uitdagende sport. Om jeugdtennis te stimuleren, organiseert de KNLTB programma’s, competities en toernooien voor alle leeftijden en niveaus. Voor deze groep kinderen wordt de competitie ‘geel’ georganiseerd. Ze spelen in teams van 4 – 6 kinderen, jongens, meisjes of gemengd. Zie ook: www.knltb.nl/tennissers/jeugdtennis.

In deze ouderfolder staat alles nog een keer beknopt toegelicht!

 

Programma jeugd

Buiten de reguliere competitie en tennislessen organiseert de jeugdcommissie een gevarieerd programma voor de jeugd. Hierbij moet gedacht worden aan onder andere leuke toernooitjes, clubkampioenschappen, een bal- en spellenmiddag, en een jaarlijks kamp. Het afgelopen kamp stond in het teken van mooi weer, leuke activiteiten en veel gezelligheid. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

 

Tennisles

TC Velden werk samen met Personal Tennis. Personal Tennis is in 2011 opgericht en verzorgt momenteel bij meer dan 15 verenigingen tennislessen/clinics in de provincies Limburg en Brabant. Personal tennis is er volledig op ingericht om de doelstellingen van de tennisvereniging te behalen en daarmee haar leden zo goed mogelijk te bedienen. Zie ook http://personaltennis.nl/.

Clubtrainer is Hans Fleijsman – 53 jaar en is werkzaam bij team van Personal Tennis. Hans is vanaf zijn 18e jaar fulltime trainer en heeft veel ervaring opgedaan in het geven van trainingen aan alle leeftijden en niveau’s.

Tel         : 0654702636
Email     : hanspersonaltennis@gmail.com

 

Nieuwe jeugdleden hebben recht op twee gratis proeflessen!!

 

Contributie jeugd

Bij TC Velden wordt er voor de jeugd een al-in pakket aangeboden. Dit maakt alles een stuk overzichtelijker!

Wat is de inhoud van het all-in pakket?

  • 32 lessen cyclus
  • Competitie: inschrijving bij de KNLTB voor de voor- en najaar competitie inclusief wat te drinken in de kantine en beschikbaarheid van de tennisballen
  • Ouder-kind toernooi
  • Spellenmiddag
  • Clubkampioenschappen

 

Wat zijn de kosten?

We bieden 3 pakketten aan:

Specificatie
all-in pakket
Junioren
tussen 11 en 18
met competitie
Junioren
tussen 11 en 18
zonder
competitie
 Mini’s jonger
dan 11
Contributie € 73 € 73 € 53
Trainingen (32 lessen) € 179,50 € 179,50 € 157,50
Competitie (2) € 50,00 € 0,00 € 10,00
Diverse activiteiten (excl kamp) € 10,00 € 10,00 € 10,00
Totaal € 312,50 € 262,50 € 230,50

*Peildatum leeftijd is 31 december van het contributie jaar.

 

Veel voorkomende vragen:

  • Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen.
  • De club zal het bedrag via automatische incasso incasseren in februari en juni
  • Mijn kind is een uitzondering, wat nu? Graag even contact opnemen met de penningmeester: Thomas Blom (emailadres: thoblom@gmail.com) om de situatie te bespreken.
  • Voor andere vragen kan de jeugdcommissie bereikt worden via tcveldenjeugd@gmail.com.

Comments are closed.