Vereniging Competitie Leider

Vereniging Competitie Leider

De vereniging competitie leider (VCL) verzorgt alle zaken tijdens en rondom de voorjaars- en de najaar competitie van de KNLTB.

Ieder clublid kan een team vormen met andere leden van TC Velden. Voor deelname aan een van de competitievormen dient het team zich in te schrijven bij de VCL. Let op: volledige teamopgave is met minimaal één reservespeler per geslacht, d.w.z. heren- en damesteams met minimaal 5 personen en mixteams met minimaal 6 personen. De VCL regelt vervolgens alle zaken met de KNLTB.

Ieder team benoemt een teamcaptain. Deze teamcaptain is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in zijn team en is aanspreekpunt voor de VCL over alle zaken rondom de competitie; aanmelden team, betalingen, ophalen van documenten, banenschema’s tijdens drukke speeldagen, communicatie invallers, inhalen, drank(consumptie) etc. De VCL zal de teamcaptains regelmatig per e-mail informeren over de gang van zaken en te nemen acties.

Kijk op de KNLTB website voor alle competitievormen- en bijbehorende regels. Het competitiereglement en de wedstrijdbulletins geven vaak al veel informatie. De VCL is er voor jullie om vragen aan te stellen, problemen op te lossen en om leuke nieuwtjes rondom de competitie te bespreken!

 

Mail voor competitiezaken naar competitievelden@gmail.com en we zullen je bericht z.s.m. oppakken.

Comments are closed.