Tennisclinics Maximum Tennis door Robert van Ewijk

Op zondag 10 en 17 juli organiseren wij samen met Maximum Tennis een tweetal clinics voor de beginnende en gevorderde spelers. De clinics worden verzorgd door Robert van Ewijk. Robert is verantwoordelijk voor de tennistrainingen binnen de Maximum Tennisschool. Daarnaast is hij hoofd selectietrainer bij TC Venlo. Vóór zijn trainerschap bij Maximum Tennis gaf hij training bij verscheidene clubs in de regio Venlo.

Robert behoort al een aantal jaar onafgebroken tot de top-100 van Nederland en is zowel in het enkel- als in het dubbelspel categorie 2-speler. Hij heeft een jaar fulltime getraind bij de Tennis Academy Sánchez-Casal in Barcelona.

De clinic bestaat uit twee opvolgende sessies. Tijdens de eerste sessie zal een video-analyse worden gemaakt en zal de techniek aan bod komen. Tijdens de tweede sessie zal er verder worden gewerkt aan de techniek en komt ook het tactisch spel aan bod.

De clinics duren anderhalf uur en starten om 14.00 en 15.30 uur. De kosten bedragen € 25,- voor twee clinics (10 en 17 juli) per persoon.

Opgeven kan door uiterlijk 6 juli een e-mail te sturen naar pr@tcvelden.nl.

Comments are closed.