Reünie jaren 70

Door enkele van onze zeer gewaardeerde leden het volgende:

Tennisclub Velden schenkt extra aandacht aan het 50-jarig bestaan van het hooggewaardeerde Regentoernooi. Enkele leden van de tennisclub die destijds actief waren hebben filmpjes en foto’s van die tijd, de beginjaren 1970, verzameld. Een soort Polygoonjournaal, en klaar gemaakt om te presenteren in het CityCinema in Venlo.
Wij vinden het erg leuk om een soort reünie te organiseren met de leden van die tijd. Wij hebben zo goed mogelijk de oud-leden benaderd. Het was een hele klus om de contactgegevens actueel te krijgen. Eenieder die dit leest en graag aanwezig wil zijn bij de presentatie van die filmpjes, betrokken is (geweest) bij de tennisclub of gewoon gezellig met de oudere garde bijeen wil zijn, wordt hiervoor uitgenodigd.

Datum:  3 juli 2022
Plaats:   CityCinema, Picardi 33, Venlo
Aanvang:  14.30 uur
Start film:  Rond 15.15 uur.

Kosten:   € 10,- pp. (Hiervoor krijgt u toegang tot de film, enkele drankjes en hapjes)
De foyer van Citycinema is voor ons gereserveerd om tijdens een gezellig samenzijn allerlei herinneringen op te halen. Wij rekenen op veel spontane reacties.

U wordt verzocht u eerst aan te melden op onderstaand e-mailadres, met opgave van aantal personen. Betaling kan gebeuren op banknummer: NL65INGB0003324592 t.n.v. A. Beurskens. De film kan na de reünie ook aan u worden toegestuurd.

johnjacobsbaarlo@gmail.com
ppmallard@hotmail.com

Foto’s

We gaan uiteraard ook oude foto’s presenteren. Heeft u nog foto’s van rond die tijd, neem contact op met:
twan_beurskens@ziggo.nl

Uitnodiging

Uiteraard hebben we al veel leden/bekenden uit die periode benaderd. Veelal met een positieve reactie. Mocht u nog mensen kennen die wij misschien vergeten zijn, neem dan even contact met ons op.

 

Comments are closed.