Nieuwe sponsor: Easydura

Wij zijn Rick Geutjes en Bo Joosten, eigenaren van Easydura BV.

Om de komende jaren aan de grote transitie in de gebouwde omgeving te kunnen bijdragen zijn wij steeds opzoek naar de meest effectieve en vooral duurzame oplossingen gericht op zonnepanelen, laadpalen, energieopslagsystemen en isolatiesystemen. Vanuit onze vestiging in Venlo ontwikkelen en coördineren wij projecten in het hele land.

Wij zijn hierbij actief in zowel de particulieren als in de zakelijke markt. Iedereen met een duurzaamheidsvraagstuk kan bij ons terecht via: www.easydura.nl. Ons uitgangspunt is altijd een eerlijk advies, een hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. Ook staan wij garant voor een uitstekende service tijdens de nazorgfase van onze projecten.

Bij Easydura begrijpen we het belang van sport en gemeenschap. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we officieel trotse sponsor zijn geworden van de Tennisclub Velden. We geloven in de kracht van tennis als een sport die niet alleen lichaam en geest verbetert, maar ook helpt bij het creëren van sterke banden en vriendschappen binnen de gemeenschap.

Comments are closed.