najaarscompetie

Beste leden,

 

Terwijl de voorjaarscompetitie nog in volle gang is, hebben wij vanuit de KNLTB alweer het verzoek gekregen om met de voorbereidingen van de najaarscompetie aan de slag te gaan.

De najaarscompetitie zal dit jaar vijf in plaats van zeven speeldagen hebben. Er wordt NIET, zoals nu op vrijdagavond, om en om gespeeld. De speeldata zijn te vinden op de site van de KNLTB. Je kunt je team opgeven door vóór 1 juni 2022 een mail te sturen naar competitievelden@gmail.com.

 

Benoem bij aanmelding de vier vaste teamleden, één reservespeler bij de dubbel/ twee reservespelers bij de mix, de gewenste speelklasse en geef aan wie de teamcaptain is. Je dient tevens een eerste én een tweede keuze op te geven op welke dag (donderdag, vrijdag of zaterdag) jullie competitie willen spelen. Geef je geen tweede keuze door, dan is de tweede keuze niet spelen.

Wil je graag competitie spelen, maar heb je geen team, geef dit ook via de mail aan ons door. Voor vragen kunnen jullie terecht bij Marij Uylings of Helen de Wilde. We zien jullie aanmeldingen graag verschijnen.

 

Groetjes,

Mary en Helen

Wedstrijdcie

Comments are closed.