Bestelling kledinglijn TC Velden

Afgelopen donderdag hebben we een pasavond georganiseerd voor de sportkledinglijn van TC Velden. We hebben gekozen voor de lijn CHANGE van het merk Erima. Wij zijn blij met de opkomst en de reacties! Via dit bericht leggen we het bestelproces verder uit.

We hebben de kledinglijn opgezet in samenwerking met de winkel Tengo uit Grefrath. Tengo zal ook de webshop verzorgen waar de TC Velden sportartikelen te bestellen zijn: TC Velden – Tengo – Ihr Online Shop für Tennis, Handball und mehr aus..

In eerste instantie zullen we één bulkbestelling plaatsen. Mocht je een bestelling willen plaatsen dan kan dit via timkoetsenruijter@outlook.com. Alle bestellingen moeten uiterlijk aankomende vrijdag 10 maart binnen zijn. Degenen die afgelopen donderdag al een bestelling hebben geplaatst hoeven op dit moment geen verdere actie te ondernemen.

In het weekend van 11 en 12 maart zullen wij de betaalverzoeken naar iedereen versturen en hierna de bestelling plaatsen. Mocht je wél artikelen besteld hebben, maar geen betaalverzoek hebben ontvangen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Zodra de artikelen op te halen zijn in Baan 9 zullen wij contact opnemen.

Hierna blijft het mogelijk om zelfstandig artikelen te bestellen via de webshop van Tengo Sports of in de winkel in Grefrath. De winkel ligt op circa 15 minuten rijden vanuit Velden. Het is ook mogelijk de verschillende artikelen van Erima in de winkel te passen.

 

  • Waar kunnen we zien welke artikelen er aangeboden worden?

Dit kan in de webshop: TC Velden – Tengo – Ihr Online Shop für Tennis, Handball und mehr aus.

  • Kunnen de artikelen naar Nederland verstuurd worden?

Vanwege de hoge verzendkosten en de korte reisafstand hebben we ervoor gekozen deze optie niet aan te bieden. Spullen die gekocht worden kunnen in de winkel in Grefrath opgehaald worden.

  • Kan er nog een keer gepast worden?

Dit kan in de winkel van Tengo sports in Grefrath

  • Tot wanneer blijft het mogelijk artikelen te bestellen?

De lijn CHANGE van Erima blijft tot medio 2026 bestelbaar.

Comments are closed.