We mogen weer tossen

We mogen weer tossen!

Veel leden hebben ongetwijfeld onze gezellige toss avonden gemist en uitgekeken naar het moment dat dit weer kon en mocht. Gelukkig is dat nu zo ver. Omdat op de vaste toss avond, de dinsdagavond, het terras slechts tot 20.00uur geopend mag zijn, betekent dit dat we op die avond na het tossen niet nog gezellig een drankje kunnen doen.

Om de gezellige sfeer van het tossen er in te houden hebben we daarom in samenspraak met Baan Negen besloten om vanaf komende zaterdag 23 mei ook op zaterdagmiddag van 12.00 tot 15.00u enkele banen te reserveren om te tossen. Diegene die zin heeft om een balletje te slaan met anderen kan zich vlak voor 12.00u melden op het terras van Baan Negen en dan wordt er een indeling gemaakt. We spelen twee of drie rondes van een uurtje. Mocht je om 12.00uur niet kunnen, maar later op de middag wel, dan kun je dus ook na de eerste of tweede speelronde nog aansluiten.

Voor wie wil is het terras ook geopend en kan er dus ook iets lekkers gedronken worden. De komende weken gaan we dus op zowel de dinsdagavond vanaf 19.00u en op zaterdagmiddag vanaf 12.00u tossen voor de liefhebbers!

Comments are closed.