Terugblik Plantencentrum Velden Regentoernooi 2024

Het is alweer een paar weken geleden dat we de 52 editie van het regentoernooi 2024 hebben afgesloten.

Genoten hebben we van een druk bezocht toernooi met voor het eerst padelwedstrijden erbij (inschrijving was binnen 6 dagen vol), totaal aantal deelnemers 236, er werden in totaal 23 finales gespeeld:

Padel categorie HD 1/2/3 en HD5, HD6, HD7, DD7 en HD8

Tennis: categorie GD4, HD5, DD5, HE6, HD6, DD6, GD6, HE7, HD7, DD7, GD7, HD7 55+, HE8, DE8, HdD8, DD8 en GD.

De feestavond, vrijdag was druk bezocht en er was een gezellige sfeer met een leuke DJ, verzorgd door Mark, menigeen verliet het park pas in de late uurtjes.

De weergoden waren ons soms wat minder goed gezind, maar uiteindelijk hebben we alle wedstrijden en ook alle finales op ons park gespeeld en aansluitend aan de finales hebben we met grote getale de gewonnen EK wedstrijd van Nederland beleefd in een gezellige sfeer bij baan 9.

Ook de catering, was weer top, we konden genieten van heerlijke gerechten, welke verzorgd werden door een top team van vrijwilligers en Ben.

Ook de banen en het park lagen er top bij, met dank aan onze maandagmorgen ploeg en onze toernooi sponsor Plantencentrum Velden

Al met al zeggen wij met trots dat we genoten hebben van wederom een mooi, succesvol toernooi, met leuke spannende wedstrijden, top sfeer, heerlijk eten en drinken, en dit met dank aan alle vrijwilligers, alle sponsoren, Ben en team Baan 9, maar vooral ook alle deelnemers.

We zien uit naar volgend jaar!

Namens regentoernooi commissie,

Yvonne, Joep en Marij

Comments are closed.