Mark Smits nieuwe uitbater Baan 9

Afgelopen maandag heeft Mark Smits het contract getekend als nieuwe uitbater van Baan 9. Wij zijn erg blij met de komst van Mark en hebben vertrouwen in zijn plannen. Enkele woorden door Mark:

“Graag wil ik mezelf even voorstellen als nieuwe “uitbater” van Baan 9: Mark Smits, 44 jaar en woonachtig in Velden. Ik woon samen met Ellen en we hebben een zoon Micky van 14 jaar en in juni is onze dochter Teddy geboren. Ik hou van het Bourgondische leven en van lekker op reis gaan, bij voorkeur Zuid-Europa 🙂 De meesten kennen mij wel van “De Kiësstolp” en ben daarnaast ook jarenlang jeugdtrainer geweest bij IVO.

Momenteel werk ik als magazijnbeheerder bij Thovip in Tegelen. Hier werk ik al jaren met veel plezier. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, het werken in de horeca is en blijft toch mijn grootste passie. Van mijn passie wil ik graag mijn werk maken bij Baan 9 en zorgen voor een lekker hapje en drankje en gastvrijheid na de tenniswedstrijden. Ik heb hier enorm veel zin in en hoop jullie per 1 januari te zien bij Baan 9! Groetjes Mark”

Comments are closed.