Inschrijven voorjaarscompetitie

Beste leden,
Jullie kunnen je team weer opgeven voor de voorjaarscompetitie 2024.
De voorjaarscompetitie zal dit jaar 7 of 5 speeldagen hebben, afhankelijk van welke dag je wilt spelen. Er wordt op vrijdagavond weer om en om gespeeld. De speeldata zijn hier te vinden op de site van de KNLTB.
In het voorjaar gaan we ook voor het eerst padelcompetitie aanbieden. De competitie bestaat uit 4 dubbelpartijen, teams van minimaal 4 spelers en alle combinaties zijn mogelijk. Er is competitie op vrijdagavond (15+) en zaterdag (alle leeftijden). Daarnaast wordt er ook op vrijdagavond en zaterdag een damescompetitie aangeboden (15+).  De speeldata vind je hier op de site van de KNLTB.
Je kunt je team opgeven voor de voorjaarscompetitie door vóór 24 december 2023 een mail te sturen naar competitievelden@gmail.com.
Benoem in je mail de vier vaste teamleden, 1 reservespeler bij de dubbel/ 2 reservespelers bij de mix, de gewenste speelklasse en geef aan wie de teamcaptain is.
Heb je een nieuwe captain? Geef dan ook zijn of haar telefoonnummer en e-mailadres door.
Je dient tevens een eerste én een tweede keuze op te geven op welke dag (donderdag, vrijdag of zaterdag) jullie competitie willen spelen. Geef je geen tweede keuze door, dan is bij loting de tweede keuze niet spelen.
Wil je graag spelen, maar heb je geen team, geef dit ook via de mail aan ons door.
Voor vragen kunnen jullie terecht bij Helen, Joep en Lisa.
We zien jullie aanmeldingen graag verschijnen.
Groetjes Joep, Lisa en Helen

Comments are closed.