Afsluiting najaarscompetitie en inschrijving voorjaarscompetitie

We zijn alweer bijna aan het einde van de najaarscompetitie 2019. Hopelijk hebben jullie leuke wedstrijden gespeeld, de weergoden waren wat minder gestemd dit najaar. Deze week zijn de laatste competitiedagen en waarschijnlijk volgen er nog enkele inhaalwedstrijden.

Mochten er problemen ontstaan met het inhalen van wedstrijden i.v.m. slechte weersomstandigheden en jullie met de tegenstander er niet uit kunnen komen om deze in te halen en dus niet spelen dan dient men op wedstrijd formulier aan te geven:

Status: “Niet gespeeld” de wedstrijd wordt hiermee vastgesteld op eindstand 0-0, met deze status dupeer je geen ander team in de poule.

 

 

Via deze mail nodigen wij jullie ook uit om je team op te geven voor de voorjaarscompetitie 2020!

Via onderstaande link kom je op de speeldata voorjaar 2020, handig voor de planning met jullie team!

https://knltb.nl › siteassets › 1.-knltb.nl › downloads › tennissers › compda…

 

Graag ontvangen wij van jullie (teamcaptains) uiterlijk 25 november 2019 de teamopgave. Let op: opgave wederom met minimaal een reservespeler per team (d.w.z. heren- en dames-teams met min. 6 personen en mix teams met min. 3 dames en  3 heren}

Teamopgave o.v.v. namen, speeldag, 17+/35+/50+ etc., welke comp. vorm,  gewenste speelklasse.

 

In afwachting op jullie mail (competitievelden@gmail.com),

 

Ook dit jaar sluiten we af met een spetterende slotavond bij Ben in de kantine:

Vrijdag 1 november 2019: v.a. 19.30 uur CREEP NIGHT met 80-90 jaar music, om 20.00 uur huldiging van de kampioenen voor- en najaar 2019! Kom gezellig allen met je team borrelen bij Ben aan de bar, en natuurlijk iedereen is van harte welkom!

We zeen os bej….. Creep Night!!

 

Sportieve groet,

Namens VCL,

Marij Uylings

Comments are closed.