Vrijwilligers parkonderhoud TC Velden

Mag ik ons eventjes voorstellen:

Wij zijn de vrijwilligers voor het parkonderhoud van TC Velden.

Ons clubje bestaat uit 16 (gepensioneerde) leden, die wekelijks zorgen voor het onderhoud van ons tennispark.  Met veel enthousiasme en plezier komen we nagenoeg iedere week op de maandagmorgen bij elkaar. Wekelijks is er een gemiddelde opkomst van 12 tot 14 personen en dat wil eigenlijk zeggen, dat we allemaal GRAAG komen.

Waarom? Omdat het gezellig is onder elkaar, dat we nuttig werk verrichten en dat we trots zijn op ons mooie tennispark!

Zoals de meeste leden weten, moet in de wintertijd, de lijnen en netten van de gravelbanen worden verwijderd en wordt in het voorjaar het oude gravel gedeeltelijk verwijderd en voorzien van een nieuwe laag. Dit alles is in het verleden altijd met behulp van onze leden op enkele avonden aangepakt en werd er (terecht) een beroep op jullie hulp gedaan.

Echter dit maakt het noodzakelijk dat de vrijwilligers, met verstand van zaken, ook weer aanwezig dienen te zijn op deze avonden. Omdat er meer als voldoende mensen op de maandag aanwezig zijn, hebben we besloten om dit gewoon zelf op de maandagmorgen aan te pakken.

Daarom slechts één verzoek. Mocht  door de weersomstandigheden ons tijdsschema voor begin van de competitie in maart alsnog uit de hand lopen, dan ga ik er vanuit dat we dan een beroep op jullie hulp kunnen doen!

Piet Brands

 

 

Comments are closed.